Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/garnelu-un-krabju-sautejums/

Garneļu un krabju sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 cukini
1 zaļās selerijas stiebrs
1 sarkanā paprika
2 sīpoli
1 baklažāns
3ĒK eļļas
1 kārbiņa sasmalcinātu tomātu(400g)
3-4 ķiploku daiviņas
1/2 TK sāls
150 g svaigu vai saldētu garneļu
150 g saldētu krabju nūjiņu
1 kārbiņa mīdiju (apmēram 225 g)
Gatavošana:
1.Sīki sagriež cukini, seleriju un papriku. Notīra un sasmalcina sīpolus. Baklažānus sagriež nelielos kubikos.
2. Katliņā uzkarsē eļļu un dārzeņus apbrūnina. Pievieno sasmalcinātus tomātus
3. Pieliek sasmalcinātus ķiplokus un sāli.
4. Dārzeņus sautē apmēram 15 min.
5. Atkausē garneles un krabju nūjiņas. Krabju nūjiņas sagriež gabaliņos.
6. Tad garneles, krabju nūjiņas un mīdijas pievieno dārzeņu sautējumam. Sautējumu uzkarsē, bet nevāra, jo ilgi vārot, garneles kļūst cietas.
7. Garneļu un krabju sautējumu pasniedz ar vārītiem rīsiem un svaigu franču maizi.
P.S. Gatavu sautējumu var pārkaisīt ar rīvētu sieru. Liek cepeškrāsnī un cep 250*C 10 minūtes, līdz siers iegūst zeltainu krāsu.
Iesūtījis:
Krizdole

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS