Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/krejuma-varitas-karusas/

Krējumā vārītas karūsas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g karūsas,
1 glāze salda krējuma,
3 EK ūdens,
1 EK sviesta,
1 TK miltu,
1 sīpols,
sāls,
pipari,
pētersīļu zaļumi.
Gatavošana:
Notīrītas mazas karūsas apsāla, ietin folijā un atstāj 30 minūtes vēsā vietā. Katliņā sviestā viegli apcep sasmalcinātus sīpolus un miltus, pievieno karstu ūdeni, izmaisa, pielej krējumu, uzvāra. Vārošā šķidrumā liek zivis, pieliek piparus un sasmalcinātus zaļumus, uz lēnas uguns vāra gatavas. Karūsas pasniedz mērcē, kurā tās vārījās. Klāt pasniedz kartupeļu biezeni vai vārītus kartupeļus, salātus.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS