Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/peces-kiniska-zivs/

peces ķīniskā zivs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
baltās zivs fileja
1 ĒK sojas
eļļa
citrona sula
ingvera sakne
Gatavošana:
Ņem baltās zivs fileju. Pārlej marinādi no sojas mērces, citrona sulas, eļļas un marinē 15 minūtes. Liek traukā, kur apakšā ir mazi caurumiņi, zem tā palej ūdeni, virsū vāks (ķīniešiem ir tāds pīts bambusa trauks ar vāku ko liek vok pannā, bet man domāt, ka labi var izmantot dārzeņu tvaicējamos sietus). Pārber sīki sagrieztu svaigu ingvera sakni (daudz). Tvaicē 15 – 20 minūtes.
Iesūtījis:
pece

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS