Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/pilditas-zivju-kotletes/

Pildītas zivju kotletes

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
100 g ziviu (līdaka, zandarts,menca, sudrabotais heks) filejas,
3 rikas baltmaizes ,
2 EK salda krējuma,
sāls,
maltie pipari,
eļļa,
rīvmaize.
Pildījumam:
50 g svaigu sēņu,
1 sīpols,
1 TK sviesta,
sāls.
Gatavošana:
Zivju fileju samaļ, pēc tam samaļ krējumā izmērcētu baltmaizi. Zivju masai pievieno sāli, piparus, atlikušo krējumu, labi samīca, izveido 1 cm biezus plācenīšus, vidū liek sēņu pildījumu, malas saspiež, apviļā rīvmaizē, izveido kotletes un cep sākumā eļļā uz pannas, vēlāk cepeškrāsnī.
Pildījums: sasmalcinātus sīpolus un sēnes apcep sviestā, pieliek sāli, piparus un samaisa.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS