Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/renges-piena/

Reņģes pienā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 gr reņģu,
1/2 glāzes piena,
25 gr sīpolu,
15 gr sviesta,
garšvielas.
Gatavošana:
Reņģes notīra, kārto veidnē vai emaljētā bļodiņā, pārkaisa sasmalcinātu sīpolu, sāli, piparus, lauru lapas, pārliek sviesta piciņas un pārlej pienu, lai reņģes būtu tikko pārklātas. Trauku nosedz ar vāku un sautē cepeškrāsnī, līdz reņģes gatavas. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar pētersīļu vai diļļu zaļumus un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Šādā veidā labi gatavot sālītas reņģes, tikai tās pirms gatavošanas nomērcē.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Valdis:
28.11.11 13:40:35

Mumsīm arī šitā garšo! Tikai ēdam ar karoti, nevis kartupeļiem!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS