Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/rengu-kotletes/

Reņģu kotletes

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g sīku, svaigu reņģu
1 sīpols
4 ēdamk. rīvmaizes
milti
pipari
sāls
2 olas
taukviela cepšanai
Gatavošana:
Notīrītām reņģēm nogriež galvas. Zivis ar visām asakām, pievienojot sīpolu, sakaltētu baltmaizi 2 reizes izmaļ. Masai pievieno sāli, piparus, olas.
Veido kotletes, apviļā miltos, cep brūnas no abām pusēm.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS