Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/rengu-sacepums/

Reņģu sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
reņģes
ola
milti vai rīvmaize
burkāni
sīpoli
tomāti
Gatavošana:
Renģes apcep pēc parastās metodes. Reņģes apviļā miltos, tad olā un apcep no a’m pusēm brūnas. Sarīvē un sacep burkānus ar sīpolu ripām. Sacep/sasutina tomātu ripas.
Liek tādā kā sautējamā katlā kārtām - renģes, tomāti, burkāni, renģes, tomāti, burkāni un sautē.
Marinādi nelieku - no tā tomāta skābums iesūcas renģē, ja neliek tomātus, tad uztaisa ar citronskābi, cukuru un sāli marinādi. Pārlej renģes un to burkānu – tomātu sacepumu un sautē.
* šitā pat iet ļoti labi salaka un arī citas, aristokrātiskākas zivis.
Iesūtījis:
Mia

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS