Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/sautetas-zivis/

Sautētas zivis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g zivju
2 ĒK augu eļļas
4 - 6 sīpoli
sāls
pipari
2 daiviņas ķiploka
citronu sula
3 – 4 tomāti
Gatavošana:
1 ēdamkarotē eļļas apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pieliek daiviņās sagrieztus tomātus, pieber sāli, piparus.
Notīra zivis, aprasina ar citrona sulu, ierīvē ar sāli.
Uz pannas sakarsētajai eļļai pielej 2-3 ĒK ūdens. Pieliek saceptos sīpolus, tomātus. Zivis sautē apmēram 30 minūtes. Šķidrumam jāiztvaiko.
Gatavošanas laiks:
50 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS