Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/tunca-baklazanu-sautejums/

Tunča - baklažānu sautējums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
svaigs tuncis
milti
olīveļļa
baklažāns
sāls
paprika
ķiploki
sīpols
tomāti
timiāna zariņš
lauru lapas
kajēnas pipari
Gatavošana:
Tunci sagriež palielos gabaliņos, apvārta miltos, apcep olīveļļā no visām pusēm. Izņem no pannas. Baklažāna kubiņus apkaisa ar sāli, ļauj izvilkties rūgtumam (notecina). Papriku sagriež palielos gabalos, apcep, pievieno baklažānu, ķiploku, sīpolus, kad šie sacepušies - gabalos sagrieztu tomātu, timiāna zariņu, lauru lapu, sāli un kajēnas piparu šķipsnu. Liek atpakaļ apcepto tunci un zem vāka uz mazas liesmas sautē ~ 25 minūtes.
Iesūtījis:
Nora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS