Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivis-burkanu-un-tomatu-merce/

Zivis burkānu un tomātu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
100 g svaigas zivs (menca, līdaka vai zandarts) filejas,
milti,
eļļa,
sāls,
marinēti sīpoli,
pētersīļu zaļumi.
Mērcei:
1 burkāns,
2 sīpoli,
eļļas,
3 EK tomātu mērces,
ūdens,
1/2 TK kartupeļu cietes.
Gatavošana:
Zivs fileju sagriež šķēlēs, ieberzē ar sāli , garšvielām, apviļā miltos un sakarsētā eļļā cep gatavu. Sakārto zivju šķīvjos, pārlej ar karstu mērci. Galdā pasniedz atdzisušu. Pārliek ar marinētiem sīpoliem un pētersīļu lapiņām.
Mērce: burkānus sarīvē, sīpolus sasmalcina un sakarsētā eļļā cep gatavus, pieliek tomātu mērci, izmaisa, iemaisa kartupeļu cieti, atšķaida ar aukstu ūdeni, uzvāra. Ja mērci vēlas pikantāku, tad pieliek piparus, lauru lapu, etiķi, cukuru un sāli.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS