Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivju-fileja-ar-tomatiem/

Zivju fileja ar tomātiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g zivju fileja
400 g mazi tomātiņi
1 sīpols
1 ķiploka daiviņa
100 g rīvmaize
4 zariņi timiāna
30 g sviests
2 ēdamk. olīveļļas
Gatavošana:
Tomātus pārlej ar verdošu ūdeni, novelk miziņas, sagriež pusītēs. Sīpolu sagriež plānās ripiņās, ķiploka daiviņu saspiež spiedē un apcep sviestā kopā ar rīvmaizi.
Filejas gabaliņiem uzkaisa sāli, piparus, uzliek timiāna zariņus, uz brīdi ieliek ledusskapī.
Sīpolus sacep olīvu eļļā, pievieno tomātus uzliek pannai vāku un 5 min. patur uz vidējas uguns.
Tad pannā liek zivis un visu cep 3-5 min. Pirms pasniegšanas uzkaisa rīvmaizi.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS