Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivju-fileja-garsvielu-novarijuma/

Zivju fileja garšvielu novārījumā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
800 g ziva filejas
500 ml sausā baltvīna
500 ml dārzeņu buljona
100 ml olīveļļas
2 čilli piparu pākstis
2 zariņi rozmarina
2 laurlapas
1 ēdamk. melno piparu graudiņu
2 citroni
2 laimi
sāls
Gatavošana:
Zivju fileju nomazgā, tad sagriež 2cm gabaliņos. Katliņā ielej vīnu, dārzeņu buljonu, olīveļļu un uzvāra.
Čilli piparu pākstis pārgriež gareniski uz pusēm, izņem sēklas, nomazgā, pievieno buljonam. Pievieno arī rozmarīna zariņus, laurlapas, 1 tējk. sāls un piparu graudiņus. Zivju gabaliņus liek novārījumā, uzvāra. Noņem no uguns un uz 2-3 stundām ievieto ledusskapī.
Citronus, laimus nomazgā karstā ūdenī, nosusina. Augļus sagriež šķēlītēs, saliek uz lēzena šķīvja.
Gatavo zivs fileju izņem no novārījuma un uzliek uz katras augļu šķēlītes pa vienam gabaliņam.
Pārkaisa ar rupji maltiem krāsainajiem pipariem. Var izrotāt ar laurlapām, čilli pipariem vai rozmarīna zariņiem.
Gatavošanas laiks:
4 stundas
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS