Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivju-filejas-ar-darzeniem/

Zivju filejas ar dārzeņiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
3 kvalitatīvas balto zivju filejas
2 ĒK kausēta sviesta
1 liela ķiploka daiviņa, izspiesta caur sietiņu
½ TK sāls
½ TK samaltu melno piparu
1 zaļais saldais pipars ar izņemtām sēklām, sagriezts aplīšos
2 tomāti, sagriezti aplīšos
1 izspiests citrons



Gatavošana:
Uzkarsē pannu līdz 200°C. Ieliek zivju filejas traukā ar ādu uz leju. Sajauc sviestu ar ķiplokiem un ar otiņu uzklāj to uz zivs. Pievieno sāli un piparus. Saliek kārtām zaļos piparus, sīpolus un tomātus virsū zivij. Vienmērīgi apslaka ar citrona sulu. Cep 20 minūtes. Pasniedz siltu.


Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

mazā čiepa:
22.03.06 01:09:09

Paldies par burvīgo recepti,patiešām ļoti garšīgi.Galvenais ka ātri pagatavojams.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS