Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivju-kotletes/

Zivju kotletes

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 g zivs
4 rikas baltmaizes,
1 ola,
50 g piena,
1 TK sviesta,
1 sīpols,
sāls,
maltie pipari,
1 EK rīvmaizes,
eļļa,
garšvielas.
Gatavošana:
Notīrītām zivīm izņem asakas un atdala ādu, filejas kopā ar pienā izmērcētu baltmaizi un sviestā apceptu sasmalcinātu sīpolu divas reizes samal. Samaltajai masai pievieno olu, sāli, piparus, atlikušo pienu un rokām labi izmīca. No sagatavotās masas veido kotletes, apviļā rīvmaizē un cep uz pannas sakarsētā eļļā.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

koks:
20.07.05 19:27:14

??? Kas tas par TK un EK ???
sawliite :):
08.10.07 21:42:15

izklausās ļoti garšīgi!
sawliite :):
08.10.07 21:42:51

TK- tejkarote
EK-ēdamkarote
St. John:
14.05.10 20:16:25

Ar piena daudzumu ir jāuzmanās - ja tomēr par daudz, tad var piejaukt masai rīvmaizi.

Citādi - garšo ļoti labi.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS