Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivju-sacepums/

Zivju sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
150 g zivju (stavrida, menca vai līdaka),
sāls,
maltie pipari,
1TK kviešu miltu,
1 EK sviesta,
2 EK majonēzes,
1 EK skāba krējuma,
dilles.
Gatavošana:
Filejās sadalītas zivis sagriež gabalos, apviļā miltos, pārkaisa ar sāli un pipariem, liek ietaukotā traukā, pārlej ar majonēzi, kam vispirms pieliek krējumu un sasmalcinātas dilles, un cep cepeškrāsnī 20—30 minūtes.
Gatavošanas laiks:
cepšanai 20-30 min
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS