Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivju-sautejums-ar-darzeniem/

Zivju sautējums ar dārzeņiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
200 g zivju (menca, līdaka, zandarts u.c.),
3 sīpoli,
1 burkāns,
100 g zaļo zirnīšu,
sāls,
pipari,
lauru lapa,
1 EK sviesta,
1 citrons
1 EK skāba krējuma,
120 g zivju buljona,
dilles.
Gatavošana:
Notīrītu zivi sadala gabaliņos, ierīvē ar sāls, piparu un 1 citrona sulu maisījumu un atstāj 30 minūtes vēsā vietā. Notīrītus,mazos gabaliņos sagrieztus burkānus kopā ar sasmalcinātiem sīpoliem apcep sviestā, pielej karstu zivju buljonu un lēni sautē. Kad dārzeni gandrīz mīksti, pievieno konservētus zaļos zirnīšus, zivs gabaliņus, lauru lapu un sautē gatavus. Kad zivs un dārzeņi gatavi, pielej skābu krējumu, uzvāra. Kārto dziļā traukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem. Klāt pasniedz vārītus kartupeļus .
Gatavošanas laiks:
marinēšanai 30 min
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS