Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivju-veltnis/

Zivju veltnis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
600 g zivju filejas
2 šķēles baltmaizes
1 sīpols
1 ola
1/2 glāze piena
2 ēdamk. sviesta
pipari
sāls
petersīļu zaļumi
Gatavošana:
Fileju, sīpolus un pienā izmērcētu baltmaizi samaļ gaļas mašīnā, pievieno piparus, sāli, sakultu olu. Masu sastrādā vijīgu, pielej izkausētu sviestu un izmaisa. Veido garenu veltni, liek ietaukotā pannā, pārkaisa ar rīvmaizi, cep cepeškrāsnī, aplaistot ar buljonu.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS