Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivs-ar-graudiem/

Zivs ar graudiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg baltās zivs
5-7 daiviņas ķiploku
2 tases labības graudu {lobītu}
1/2 tases ķimeņu
1-2 tases miltu
eļļa
sāls
kardamons
Gatavošana:
Zivis apkaisa ar miltiem. Cep, tad liek malā-noņem ādu. Izņem asakas un sagriež lielos gabalos. Ādu un asakas vāra kopā ar kardamonu. Nokāš ļoti smalkā caurdurī. Uz tās pašas pannas apcep graudus, uzlej zivs buljonu, pievieno ķimenes un ķiplokus. Vāra 10 minūtes. Liek katlā, iecilā zivs gabalus, liek karstā cepeškrāsnī un cep 5 minūtes.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS