Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivs-ar-mandelem/

Zivs ar mandelēm

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 kg zivju
1 glāze augu eļļas
100 g mandeļu
50 g rozīņu
500 g tomātu
pipari
sāls
tauki
tomātu mērce

Gatavošana:
Zivis notīra. Iegriež pa diagonāli, ierīvē ar sāli un pipariem. Apcep ar taukiem ieziestā pannā. Pārlej ar eļļu, liek karstā cepeškrāsnī.
Aprasina ar augu eļļu.Riekstus un rozīnes apcep eļļā, noņem no pannas, bet tur liek ar sāli un pipariem apkaisītus tomātus un sautē, līdz tie izšķīst.
Izberž caur sietu. Karsē uz nelielas uguns, ļauj mērcei sabiezēt.
Zivīm uzkaisa riekstus un rozīnes un pirms pasniegšanas pārlej ar tomātu mērci.


Gatavošanas laiks:
120 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS