Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivs-ar-melno-pupinu-merci/

Zivs ar melno pupiņu mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500g svaigas baltās zivs
1 tējk. rīsu vīna
1/2 tējk. sāls
1 ēdamk. sezama eļļas
1 ēdamk. eļļas
1 tējk.cukura
2 ēdamk. sojas mērces
1 ēdamk. kukurūzas cietes
2 ēdamk. raudzētu melno pupiņu (samaltas)
2 daiviņas ķiploka (sasmalcinātas)
4 sīpoli (plānās šķēlītēs)
Gatavošana:
Zivi sagriež 3 cm lielos gabaliņos. Bļodā sajauc vīnu ar sāli, pievieno zivi. Kārtīgi izmaisa, atstāj uz 15 minūtēm. Pēc tam zivs gabaliņus nosausina. Atlikušajai marinādei pievieno eļļu, cukuru, sojas mērci, cieti, pupiņas un ķiplokus. Kārtīgi samaisa. Tā ir mērce zivij. Divas trešdaļas vokpannas piepilda ar ūdeni. Vāra. Zivs gabaliņus liek mērcē, pēc tam uz vokpannas restēm. Pannai uzliek vāku, sautē 20 minūtes. Pasniedz karstu, zivi pārkaisot ar sīpoliem.
Gatavošanas laiks:
50 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS