Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivs-citronu-merce/

Zivs citronu mērcē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2-3 rozmarīnu zariņi
2-3 timiāna zariņi
1 ķiploka daiviņa
citrons
4 zivju filejas gabaliņi
1 citrona sula
sāls
malti pipari
1 ēdamk. kaperi
1/8 l zivju buljona
gurķis
sīpols
šķipsniņa cukura
Gatavošana:
Ķiploku un sīpolu sagriež plānās šķēlītēs. zivju filejas nomazgā un nosusina.
Zivi ieliek sacepumu veidnē, apslaka ar nelielu daudzumu citrona sulas un pārkaisa ar sāli un pipariem.
Virsū uzliek garšaugu zariņus, ķiplokus un kaperus, pārlej ar buljonu. Virsū kārto citrona šķēlītes. Veidni ievieto 200 grādu karstā cepeškrāsnī un cep 12-15 min.
Gurķi sagriež garenisķās šķēlītēs, sīpolu mazos gabaliņos.
Atlikušo citrona sulu samaisa ar 2 -3 ēdamk. ūdens, pieber sāli, piparus, cukuru, tad pievieno gurķus un sīpolus.
Gatavošanas laiks:
40 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

madara:
20.04.06 08:05:14

vai varat pateikt kādus ēdienus var ātri pagatavot mājturības stundā 7. klasē?

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS