Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivs-darzenos/

Zivs dārzeņos

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 nelielas zivs filejas vai zivis (300-400g)
3 lieli burkāni
1 tomāts
1 sīpols
3-4 daiviņas ķiploka
200 g skābā krējuma vai majonēzes
Gatavošana:
1.Sagatavo dārzeņus.
Burkānus nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolu nomizo un sagriez pusripiņās, ķiplokus sarīvē vai izspied ar ķiploku spiedi, tomātu sagriez nelielos kubiņos.
2. Sautēšana.
Aukstā pannā bez taukvielām ieliec rīvētos burkānus, sīpolus, pievieno nedaudz sāls, pārliec sagrieztos tomātus, ķiplokus. Uzliec saldēto zivi. Pārlej ar 200 g skābā krējuma vai majonēzes. Uzliec pannai vāku un sautē uz nelielas uguns 15 minūtes. Nemaisi.
3. Pēdējais etaps.
Uzmanīgi pārvieto zivi uz pannas apakšu, pārceļot dārzeņus tam pāri, uzliec vāku un sautē uz nelielas uguns vēl 10 minūtes.

Piezīmes: Šim ēdienam labāk izmantot saldētu, neatlaidinātu zivi. Sautējot no zivs izdalīsies šķidrums - nebūs nepieciešsms pievienot ūdeni. Pasniedz ar vārītiem rīsiem vai kartupeļiem. Man gan patīk ēst bez piedevām, pie tam auksts ēdiens arī ir garšīgs.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
VecPoga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS