Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivs-kotletes-ar-zavetu-zivi/

Zivs kotletes ar žāvētu zivi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
zivs
žāvētas zivis
rīvmaize
zaļumi
ola
citrona sula
majonēze
Gatavošana:
Zivju kotletes var cept no baltajām zivīm (menca, heks) kā arī no tumšajām un treknajām (lasis, makrele) zivīm. Ja svaigas zivis sajauksim ar žāvētām zivīm, kotletēm būs īpaši laba garša.
Lai kotletes būtu mīkstas un vieglas, zivs gaļu sakapājiet vai saspaidiet mazos gabaliņos, pievienojiet rīvmaizi, zaļumus, sakultu olu, citrona sulu, majonēzi – tad izveidojiet kotletes un ielieciet ledusskapī, lai paliek stingras. Pirms cepšanas apvārtiet rīvmaizē, Cepiet uzkarsētā pannā, augu eļļā 5 – 6 minūtes no katras puses. Gatavās kotletes noteciniet uz papīra dvieļa, lai pazustu liekā eļļa.
Iesūtījis:
kriize

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS