Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/citi-zivju-edieni/zivs-mocarellas-sacepums/

Zivs – mocarellas sacepums

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
400 g novārītu rīsu
500 g zivs fileja (karpa, bute, menca)
100 g salda krējuma
sāls
citronpipari
mocarellas siers
Gatavošana:
Cepamo formu ieziež ar sviestu/margarīnu. Kārto novārītu rīsu kārtu, to nedaudz apsāla, uzkaisa piparus un uzliek zivs kārtu, atkal apsāla, uzkaisa piparus, apslaka ar citrona sulu. Tad atkal rīsi…zivs kārta. Pa virsu kārto tomātu ripiņas, papriku un pārlej saldo krējumu. Nosedz ar siera kārtu. Cep 200*C 30 – 40 minūtes.
Iesūtījis:
Vita

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS