Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/foreles-edieni/cepta-forele/

Cepta forele

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g foreles,
sāls,
citronu sula,
1 TK kviešu miltu,
1 TK rīvmaizes,
1 ola,
sviests,
citrona šķēlīte,
zaļumi.
Gatavošana:
Notīrītu, nomazgātu foreli apslacina ar citronu sulu, pārkaisa ar sāli, apmērcē sakultā olā, apviļā miltu un rīvmaizes maisījumā, sakarsētā sviestā cep no abām pusēm brūnu. Gatavo foreli kārto lēzenā šķīvī, pārlej ar izkausētu sviestu, uzliek citrona šķēlīti un pārkaisa ar zaļumiem, klāt pasniedz vārītus ziedkāpostus, kartupeļus.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

kitija:
30.10.05 12:39:04

kapec tik grutas receptes.

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS