Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/foreles-edieni/dilles-varita-forele/

Dillēs vārīta forele

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g foreles,
1 EK sviesta,
dilles,
sāls,
garšvielas.
Gatavošana:
Notīrītu foreli apkaisa ar sāli, liek katliņā, ieber pussauju diļļu, pārlej ar karstu ūdeni, pieliek vēl pussaujas dilles, sviestu, tad katliņu aizvāko un uz lēnas uguns vāra apmēram 20 minūtes. Gatavu foreli sakārto šķīvī. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, diļļu mērci (to pagatavo no šķidruma, kurā zivs vārījās, pievienojot sviestā izkarsētus miltus un skābu krējumu), svaigiem dārzeņu, lapu salātiem.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS