Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/foreles-edieni/forele-ar-apelsiniem-un-dzervenem/

Forele ar apelsīniem un dzērvenēm

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 vidēja svaiga forele
sāls
malti melnie pipari
baziliks
koriandrs
1 sauja dzērvenes
2 citronu sula
apelsīns
Gatavošana:
Svaigai forelei notīra zvīņas, nogriež galvu, izņem iekšas, ja tās vēl nav izņemtas pirms pārdošanas, nogriež lielākās spuras un nomazgā. Pēc tam nosusina lieko ūdeni.
Tad zivi gan no iekšpuses, gan ārpuses ierīvē ar sāli, pipariem, baziliku, koriandru un citām garšvielām pēc gaumes.
Zivi liek uz folijas un pieber klāt dzērvenes, apslaka ar svaigi spiestu citrona sulu
un vēderā saliek apelsīna gabaliņus. Aizloka foliju ciet un cep cepeškrāsnī līdz gatavs.
Iesūtījis:
intak

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS