Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/foreles-edieni/forele-bekona-apskaviena/

Forele bekona apskāvienā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
forele
sāls
malti melniepipari
citrona sula
bekona šķēlites
sviests vai saldais krējums
Gatavošana:
Foreli pārgriez uz pusēm (gareniski), lai vienai pusei paliek lielā asaka, otrai tikai mazās. Atbrīvo no asakām, novelc ādu, nu tā, lai sanāk divi filejas gabali. Filejas sagriez pabiezās šķēlēs. Šķēles apkaisi ar sāli, pipariem, uzspied mazliet citrona sulu un tad aptin bekona šķēlītes, tās, kas veikalā plāni sagrieztās. Tad liec uz pannas sviestiņā cepties vai sautēties saldajā krējumā.
Iesūtījis:
vinčiks

Komentāri

sdgsdg:
14.11.07 18:06:53

jahuu

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS