Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/foreles-edieni/forele-majoneze/

Forele majonēzē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/2 porcijas/
50 gr Hellmanns majonēze
250 gr foreles fileja
2 TK sakapātas dilles
1/2 TK citronu sula
sāls
pipari
Gatavošana:
Pannu ieziež ar olīveļļu un ieliek foreli. Uzkaisa sāli un piparus, pārlej ar citrona sulu. Pārklāj zivi ar majonēzi un uzkaisa sakapātas dilles. Cep cepeškrāsnī 20 minūtes 180*C.
Gatavošanas laiks:
45 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS