Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/foreles-edieni/noras-smalka-mandelu-forele/

Noras smalkā mandeļu forele*

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
(2 personām)
2 iztīrītas foreles (katra ~ 250 g)
sāls, pipari
2 ĒK miltu
2 ĒK eļļas
2 ĒK sviesta
75 g mandeļu skaidiņas
citrons
svaigi zaļumi
Gatavošana:
1. Cepeškrāsni uzsilda līdz 250 grādiem.
2. Foreles ātri noskalo aukstā ūdenī, nosusina ar papīra dvieli. Apsāla un iepiparo no iekšpuses.
3. Sagatavotās foreles apviļā miltos, liekos miltus nopurina. Cepešplāti ieeļļo, uz tās liek zivis un šauj karstā krāsnī, cep 5 – 7 minūtes. Uzmanīgi apgriež un cep vēl ~ 5 minūtes.
4. Sviestu izkausē pannā, tajā apgrauzdē mandeles, visu laiku maisot.
5. Zivis liek uz iepriekš sasildītiem šķīvjiem, pārkaisa mandeles, uzliek citrona daiviņas, pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem. Pasniedz kopā ar svaigiem dārzeņiem un vārītiem kartupeļiem.

• Recepte ņemta no žurnāla “Bella”.
Gatavošanas laiks:
~ 30 minūtes
Iesūtījis:
Nora no viesu nama "Baltakmeņi"

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS