Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/foreles-edieni/pildita-forele-un-kartupelu-lapinas/

Pildīta forele un kartupeļu lapiņas

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/1 cilvēkam/
1 forele
70 gr vistas gaļas filejas
50 gr lobītu vēžu astīšu
20 gr saldā krējuma
Santa Marija garšvielas zivīm
sāls
1 citrons
Kartupeļu lapiņām:
200 gr vārītu kartupeļu
50 gr Holandes siera
1 ola
50 gr miltu
50 gr eļļas
garšvielas
Citrona zaļumu mērcei:
100 gr skābā krējuma
2 TK medus
1 TK citronu sulas
20 gr zaļumu.
Gatavošana:
Forelei atver vēdera daļu un gar asaku iegriež līdz muguras ādai. Iekaisa sāli un Santa Marija garšvielas zivīm.
Pildījumam: vēža astītes samaisa ar kubiciņos sagrieztu vistas gaļu. Iemaisa saldo krējumu un sāli. Masu pilda forelē.
Sagrieztas citronu šķēlītes liek uz foreles un 15-20 minūtes grilē 180*C.
Kartupeļus sarīvē skaidiņās, pievieno sarīvētu sieru un olu, kas sakulta ar garšvielām. Rūpīgi samīca un izveido lapiņas. Panē miltos un 150 grādu karstumā, cep taukvāres katlā, līdz lapiņas paliek zeltaini brūnas.
Skābajam krējumam pievieno medu, piespiež citrona sulu, pieliek sīki sagrieztus zaļumus(dilles,pētersīļus u.c.).
Gatavošanas laiks:
35 minūtes
Iesūtījis:
Vineta Auziņa

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS