Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/garneles/garnelu-ananasu-iesmini/

Garneļu - ananāsu iesmiņi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1/2 kg notīrītas garneles
1/2 bundžiņa konservētu ananāsu gabaliņu

Marinādei:
1/2 tases sojas mērce
1/4 tases rīsu etiķis
1/4 tases brūnais cukurs
2 ĒK sasmalcināts ķiploks
2 ĒK svaigi rīvēts ingvers
zaļie lociņi
2 ĒK eļļa
malti sarkanie, asie pipari

Gatavošana:
Marināde: bļodā sajauc sojas mērci, rīsu etiķi, cukuru un pārējās marinādes sastāvdaļas. Marinādē liek garneles un sagrieztus zaļos lokus. Marinē ~ 20 minūtes.

Garos koka iesmiņus iemērc uz 20 minūtēm auksta ūdenī, lai viņi uzbriest un, lai uzdurtās garneles un ananāsi negrozītos.

Uz koka iesmiņiem uzver garneles pamīšus ar ananāsiem. Cep uz grila, vai uz grila cepeškrāsnī, vai vienkārši cepeškrāsnī. Cep 240-250*C 2-3 minūtes no vienas puses, tad pagriež otru pusi un atkal cep 2-3 minūtes.

* garneļu vietā var ņemt gan vistas filejas gabaliņus, gan zivs gabaliņus.
Iesūtījis:
Ieva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS