Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/heka-edieni/heka-fileja-ar-burkanu-merci/

Heka fileja ar burkānu mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
heks
burkānu
sīpoli
dilles
lauru lapas
melnie piparu graudi
karijs
tomātu mērce
milti
Gatavošana:
Sarīvē daudz burkānus un apcep katliņā kopā ar sīpoliem (kam nepatīk - sīpolus var nelikt). Burkāniem pielej ūdeni, pasutina, pieliek dilles, lauru lapas, piparus, nedaudz kariju, pielej tomātu mērci, ļauj, lai virums uzburbuļo un noņemu no uguns.
Heka gabaliņus apviļā miltos, izcep un katru gabaliņu no pannas pa taisno katliņā pie mērces. Garšīgs gan auksts, gan silts.
Iesūtījis:
cate

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS