Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/heka-edieni/heka-fileja-ar-citrona-merci/

Heka fileja ar citrona mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
heka fileja
Spilvas citrona mērce
sīpoli
garšvielas
Gatavošana:
Uz kādu laiku apleju heka fileju ar Spilvas citronu mērci, tā lai peld un aizmirstu. Kad atceros - zivi pacepu uz pannas uz palielas uguns, tad klāt pieleju atlikumu no Spilvas mērces, kas bija bļodā un cepu, kamēr gandrīz viss iztvaikojis. Tad pa virsu kaudzi ar sīpoliem un cep kamēr zeltaini. Protams pievienoju garšvielas.
* rezultātā - zivs ar citronu garšu, bet apcepta brūna un nav ūdeņaina. Pat bērni ēd un tas jau kaut ko nozīmē.
Iesūtījis:
lapele

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS