Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/heka-edieni/heka-fileja-cepeskrasni-ar-garsvielam/

Heka fileja cepeškrāsnī ar garšvielām

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
heka fileja
vidusjūras ēdienu garšvielas
rozā piparu graudiņi
sviests
timiāns
dilles
citrona sula
Gatavošana:
Pēdējā laikā zivis gatavoju ļoti vienkāši un teikšu, ka tā arī vislabāk garšo, jo vari izgaršot pašu produktu, nevis majonēzi, vai sazin nu ko mēs tur kļepījam virsū.
Daru tā - uz cepešpannas salieku zivi, tad tajās vietās, kur brīvs, uzleju pa karotei ūdens - burtiski pa karotei, apkaisu ar Vidusjūras ēdienu garšvielām, tad ļoti laba lieta - rozā pipari graudiņos - rozā piparus smuki samurca pirkstos un pārkaisa zivi. Mazas sviesta piciņas salieku uz zivs gabaliņiem - nu tik mazas kā ¼ TK, bet tādas apmēram četras - nu pa visu zivi , tad vēl pa virsu timiānu pakaisu. Sagatavoto zivi liek cepeškrāsnī, grādi apmēram 250 , cepšanas laiks - kā kurai zivij, bet maksimums 25 minūtes. Un tad vēl arī diļļukus pa virsu - bet šoreiz svaigos vai saldētos, ne kaltētos no garšvielu paciņām.
Kad gatavs, pārslaka citrona sulu.
* citreiz pirms cepšanas kādu vīnu uzšpricēju - citreiz pēc cepšanas, kā kuru reizi.
Iesūtījis:
abruks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS