Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/heka-edieni/heka-fileja-saldaja-krejuma/

Heka fileja saldajā krējumā

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
heks
saldais krējums
sīpoli
sāls
svaigas vai saldētas dilles
Gatavošana:
Apcep sīpolus (sīpolu antifani var izlaist), tad liek zivs gabalus (ja nebij sīpolu, tad mazliet eļļas apakšā), pārlej ar saldo krējumu. Uzkaisa sāli. Sautē līdz zivs gatava. Beigās pievieno sagrieztas dilles. Iznāk gan zivs, gan mērce.
* var sautēt pienā, bet tad ar sīpoliem apcep miltus (mērces sabiezināšanai), liek zivi, uzlej pienu (lai pārsedz vai cik mērces grib), viegli apmaisa, izsautē.
Iesūtījis:
Taiga

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS