Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/karpas-edieni/buljona-varita-karpa/

Buljonā vārīta karpa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
250 g karpas,
1 burkāns,
1 sīpols,
1 TK 9% etiķa,
sāls,
garšvielas,
buljona kubiņš.
pipari,
lauru lapa,
pētersīļu zaļumi.
Gatavošana:
Notīrītu karpu veselu vai sadalītu pārlej ar karstu ūdeni, pievieno sasmalcinātu burkānu, sīpolu, etiķi, sāli, piparus, lauru lapu, garšvielas, buljona kubiņu un vāra, līdz zivs gatava. Sakārto lēzenā traukā, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem. Zivi pārlej ar kausētu sviestu, pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, salātiem.
Iesūtījis:
materiāli no www.calis.lv arhīva

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS