Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/karpas-edieni/cepta-pildita-karpa/

Cepta pildīta karpa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
karpa
sīpolus
sāls
malti melnie pipari
skābs krējums
Gatavošana:
Karpai nokasa zvīņas, iztīra iekšas, vēl izņem žaunas, lai nav rūgtums. (Galva un spuras paliek).
Pildījumam: sagriež palielos gabalos sīpolus, samaisa ar sāli un maltiem melnajiem pipariem. Sastūķē to visu zivij vēderā un vēderu aizsprauž, lai netaisās vaļā un neizbirst.
Un cep cepeškrāšnī, kamēr gatava. Ik pa laikam aplej ar krējuma, ūdens maisījumu, lai neapkalst un ir sulīga. Apkārt zivij uz pannas sakrauju kartupeļus, viss kopā izcepās un ir ļoti, ļoti garšīgi.
Iesūtījis:
coke

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS