Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/karpas-edieni/karpa-vina-marinade/

Karpa vīna marinādē

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g karpa (bez asakām, bet ar ādu)
20 g sausā baltvīna
3 sīpoli
4 ķiploka daiviņas
2 lauru lapas
100 ml augu eļļas
sāls
nedaudz ūdens
pētersīļu zaļumi
Gatavošana:
Vienu sīpolu sagriež šķēlītēs un apcep eļļā. Pārlej ar vīnu. Pielej nedaudz ūdens, pievieno lauru lapu, ķiploku un nedaudz pavāra. Katliņā pie marinādes ieliek porcijās sadalītu karpu, pieliek šķēlītes sagrieztus sīpolus, pārsedz ar pergamenta papīru, vāra 5 minūtes un tad cep cepeškrāsnī 20 - 25 minūtes. Katliņu izņem no cepeškrāsns, ļauj atdzist un ieliek ledusskapī uz 12 stundām.
Iesūtījis:
anita

Komentāri

Dags:
26.12.08 19:09:48

Ljoti labi...
:)
jekabs:
26.12.08 19:13:09

Mēģināju ar viskiju,nekas īpaš!

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS