Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/karpas-edieni/krasni-cepta-karpa/

Krāsnī cepta karpa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
karpa
puravi
citrona pipari
zivju garšvielas
sāls
majonēze
Gatavošana:
Pārgriež lielu karpu pa muguru. Izņem iekšas, nemazgā, bet izslauka ar kādu tīru lupatiņu.
Karpas atvērumā liek daudz sagrieztu puravu, citrona piparus vai arī citādas zivju garšvielas, apkaisa ar sāli un spiež klāt daudz majonēzes. Cepeškrāsnī iekšā un cep gatavu.
Iesūtījis:
inesesl

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS