Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/karpas-edieni/piedzerusi-karpa/

Piedzērusi karpa

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 karpu
1 pudele baltā vīna
ķiploki
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Karpu izķidā (galvu negriež nost), nomazgā, ierīvē ar sāli un pipariem. Nomizo ķiplokus un piebāž ar tiem karpas punci pilnu, tad aizšuj to ciet. Liek karpu cepešpannā, nedaudz apslaka ar vīnu un liek cepeškrāsnī. Cep, kamēr gatava, laiku pa laikam aplaistot ar vīnu.
Iesūtījis:
Lauksaimnieks

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS