Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/karpas-edieni/pildita-karpa-ar-maizi/

Pildīta karpa ar maizi

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
iztīrīta karpa
1 ola
sāls
2 cepumi
izmērcētas baltmaizes šķēle vai rīvmaize
pipai
muskatrieksts
sagriezti sīpoli
skābs krējums
sviests
Gatavošana:
Karpai, ar nazi zem ādas griežot, noņem ādu. Gaļu atdala no asakām, 2 reizes samaļ, pievieno olu, sāli, cepumus, drusku rīvmaizi vai izmērcētu baltmaizes šķēli un samīca masu kā frikadelēm, ja nepieciešams, pievieno nedaudz ūdeni, lai sulīgāks.
Pēc vēlēšanās var pievienot muskatriekstu, piparus. Gatavo masu liek zivs ādā un šuj ciet.
Garenā traukā apakšā liek sagrieztus sīpolus, virsū sapildīto karpu, pārsmērē ar krējumu un uzliek dažas sviesta piciņas. Pielej nedaudz ūdeni un liek virsū vāku. Karstā cepeškrāsnī cep apmēram stundu. Cepšanas beigās vāku var noņemt, lai karpa apbrūninātos.
Var ēst karstu vai arī aukstu, sagrieztu šķēlītēs.
Iesūtījis:
apinīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS