Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/karpas-edieni/pildita-karpa-ii/

Pildīta karpa II

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
1 karpa ( 1 kg)
Pildījumam:
800 g maltas zivs gaļas
2 olas
50 g saldā krējuma
50 g ceptu sīpolu
garšvielas
Gatavošana:
Karpai novelk ādu. Samaļ gaļu, sīpolus. Pievieno visas piedevas un uzputo. Zivs ādu piepilda ar pagatavoto masu. Ietin marlē vai folijā. Liek uzvārītā buljonā un vāra 40 min.
Gatavošanas laiks:
60 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS