Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/alus-mikla-cepts-lasis/

Alus mīklā cepts lasis

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g laša vai citas zivs fileja
1 glāze miltu
1 ola
1/8 l gaišā alus
1/2 citrona
sāls
augu eļļa
Gatavošana:
Zivi noskalo, sagriež sloksnītēs, uzber sāli, aprasina ar citrona sulu.
No miltiem, olām, alus un sāls sagatavo mīklu un atstāj 1 stundu. Zivju gabaliņus apviļā miltos, katru iemērc sagatavotajā mīklā, liek traukā ar verdošu eļļu tā, lai gabaliņi peldētu.
Cep, līdz gatavas.
Zivis pasniedz ar ar vārītiem rīsiem un tomātu sulu.
Gatavošanas laiks:
120 minūtes
Iesūtījis:
Vineta

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS