Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/cepts-lasis-dilles/

Cepts lasis dillēs

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/4 porcijām/
500 g laša filejas
750 g kartupeļu
1 garais gurķis
2 sīpoli
2 saišķi dilles
3 ĒK graudainās sinepes
3 ĒK etiķis
5 ĒK eļļas
3 ĒK citronu sulas
sāls, pipari, cukurs
Gatavošana:
1. Dilles noskalo un sakapā, samaisa ar sinepēm, citrona sulu un pipariem.
2. Lasi noskalo, nosusina, apsāla un apsmērē ar garšvielu maisījumu. Noliek vēsumā uz 30 min.
3. Kartupeļus nomazgā, izvāra ar visu mizu, nomizo, sagriež uz pusēm (lielākus 4 daļās).
4. Samaisa etiķi, sāli, piparus, nedaudz cukura, iekuļ 2 ĒK eļļas. Nomizo gurķi, notīra sīpolus, tos sagriež plānās ripiņās, tāpat gurķi. Samaisa ar marinādi gurķus un sīpolus.
5. Uzkarsē 1 - 2 ĒK eļļas, apcep kartupeļus.
6. Lasi sagriež strēmelēs uncep 1 ĒK eļļas ~ 5 minūtes, uzmanīgi apgriežot.
7. Uz šķīvja kārto kartupeļus, gurķu salātus un lasi.
Gatavošanas laiks:
~40 minūtes
Iesūtījis:
Nora

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS