Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/cepts-lasis-sniega/

Cepts lasis ''sniegā''

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
2 kg atvēsināts lasis
fenheļa vai diļļu buntīte
malti melnie pipari
2 kg sāls
Gatavošana:
Uz cepešplāts izklāj cepamo papīru un liek zivi. Izķidātam lasim vidū saber pipariņus un liek fenheļa vai diļļu buntīti, to visu apber ar sāli – tā, lai zivs būtu pilnībā noklāta.
Un cep 25 -30 min.cepeškrāsnī. Izņemot laukā, kārtīgi nokasa sāli nost, āda viegli padodas. Pasniedz zivs gabaliņus pārkaisītus ar sasmalcinātām dillēm.
Piezīmes: Gatavību var pārbaudīt –iedurot sērkociņu, ja ieduras viegli, tad gatavs.
Gatavošanas laiks:
30 minūtes
Iesūtījis:
Sarmīte

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS