Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/folija-cepts-lasis-ar-darzeniem/

Folijā cepts lasis ar dārzeņiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
ziedkāposts
laša fileja
mazs burkāns
vidējs kartupelis
sāls
garneles
zivs garšvielas ( ar citronmētru)
Gatavošana:
Katru porciju gatavo savā folijā , vispirms uz pannas saliek tik folijas gabalus, cik būs ēdāju.
Tad uz katru ēdāju sašķērē strēmelēs (kā frī kartupeļiem) burkānu, kartupeli, puķu kāpostu. Dārzeņus turpat uz folijas sakaisa ar sāli.
Tad ņem notīrītu laša fileju (noteikti bez ādas), sagriež tā, lai katrai porcijai tiktu apmēram 1.5 cm biezumā. Apkaisa ar sāli, uzkaisa zivīm domātās garšvielas, kādas labāk patīk. Liek zivi virsū dārzeņiem. Virsū lasim saliek viegli sasālītas garneles.
Kad garneles saliktas, tad taisa foliju katrai porcijai ciet un liek cepties. Apmēram 200-220 grādu karstumā vajag 40-45 minūtes. Kad lasis gatavs var apslacīt ar citrona sulu.
Iesūtījis:
Lelde

Komentāri

kusjaa:
28.10.10 15:37:29

es nepieliku garneles. Papildus vel izvelejos papriku un puravu. Loti garsigi :)

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS