Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/lasa-fileja-sampanieti-ar-balto-merci/

Laša fileja šampānietī ar balto mērci

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
laša fileja
sāls
pipari
šampānietis
sviests
milti
cukurs
saldais krējums
sarkanie ikri
Gatavošana:
Laša fileju apsāla, appiparo, aplej ar šampanieti (drusku, uz 4-5 filejas gabaliņiem apmēram 1 glāze) un cepeškrāsnī cep apmēram 15 min.
Taisa balto mērci - sviestu izkausē, pagrauzdē tajā nedaudz miltus, pielej saldo krējumu, nedaudz sāli, cukuru, maltos piparus. Kad sabiezējis, pievieno nedaudz sarkanos ikrus. Pietiek ar 1 ēdamkaroti visai ģimenei.
Pasniedz ar kartupeļiem.
Iesūtījis:
Trīne

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS