Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/lasa-klimpas-ar-zalumiem/

Laša klimpas ar zaļumiem

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
/1 porcijai/
120 g laša filejas
½ sīpols
½ šķēles baltmaizes
½ ola
2 ĒK piena
sāls
Novārījumam:
1/3 sarkanās bietes
1/3 burkāna
1/3 pētersīļa saknes
1/3 sīpola
melnie pipari
lauru lapa
sāls
Gatavošana:
1. Maizi iemērc pienā un stipri nospiež. Fileju 2x izmaļ gaļas mašīnā, kopā ar sīpolu un maizi. Masai pievieno olu un sāli. No masas veido apaļas klimpas.
2. Novārījums: saknes novāra ūdenī ar garšvielām. Nolej sietā.
3. Novārījumu uzvāra, ieliek zivs klimpas, vāra 40 minūtes uz maza uguns. Ar putu karoti izņem, pārkaisa zaļumus un pasniedz.
Iesūtījis:
Vira

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS