Cāļa virtuve

http://virtuve.calis.lv/receptes/pamatedieni/zivju-edieni/lasa-edieni/lasa-vai-foreles-ragu/

Laša vai foreles ragū

Apstiprina Jūsu balsi...
Sastāvdaļas:
500 g forele vai lasis
1 salds bulgāru pipars vai paprika
1 tomāts
100 g šampinjoni
2 ĒK konservēti zaļie zirnīši
dilles
2 ĒK baltais, sausais vīns
1 ĒK sojas mērce
sāls
malti melnie pipari
Gatavošana:
Katliņā ielej eļļu, uzkarsē un nedaudz apcep šķēlītēs sagrieztus šampinjonus. Pievieno smalki sagrieztu piparu, tomātus un sautē 5 minūtes. Fileju sagriež 2x2 cm gabaliņos un pievieno apceptajiem dārzeņiem. Pielej vīnu un sojas mērci. Piemet sāli, piparus un sautē 20 minūtes.
5 minūtes pirms beigām pievieno zirnīšus un svaigi sagrieztas dilles.
Pasniedz ar rīsiem vai kartupeļu biezputru.
Bildes:
Iesūtījis:
Puķe
Lidzīgās receptēs:

Komentāri

Nav komentāru

Mans komentārs:




 

Noderīgas adreses

Viss saraksts »

Copyright © 2001–2010 SIA "CĀLIS"

Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atruna

Facebook Twitter RSS